Információk

Termálfürdő Borgáta -kiadó apartman

Kényeztesse magát Magyarország egyik legbékésebb termálfürdőjénél. Élvezze a nyugalmat és a világhírű magyar vendégszeretetet egy négy hálószobás házban, amely csupán 300 méterre van a termálfürdőtől.
A kiadó ház Borgátán ideálisan helyezkedik el Magyarországon, 76 km-re van a soproni határtól (84es út) és 84 km-re van Szentgotthárdtól (E-66os út) és a Balaton Airport is csak 61 km-re van Sármelléken. Sárvár, egy másik világhírű termálfürdő, csak 17kmnyire van.

A termálfürdő vize 753 m mélyről tör fel, és 47°C-os a kútnál. Ezt a vizet használják mind a négy medencéjében, amelyből az egyik fedett. A termálvíz gazdag kalciumban, magnéziumban, hidrogén karbonátban és más ásványi anyagban és az alacsony sótartalma által ideális gyógy- és rekreációs központ reumás s mozgásszervi megbetegedésben szenvedő emberek számára.

A termálfürdő s annak vidéki környezete a tökéletesen berendezett kiadó házzal együtt fantasztikus megalapozója egy pihenéssel és feltöltődéssel egybekötött nyaralásnak. Továbbá kiváló kiindulópont, hogy Nyugat-Magyarországot is jobban megismerhesse.

Ismerje meg jobban a barátságos helybélieket a környező borospincék közt sétálgatva, kerékpározva, illetve sakkozzon vagy kártyázzon a többi nyaralóval a termálfürdőben.

• Látogassa meg a régió történelmi emlékhelyeit: kastélyokat (Pápa, Sümeg, Keszthely, Szigliget és Kőszeg) és egy római település maradványait – Savaria – Szombathelyen.
• Kiránduljon a Somló-hegyen (próbálja ki a bort is) és a Ság-hegyen is.
• Csónakázzon a Tapolcai Tavas barlangban.
• És ne hagyja ki Közép- Európa legnagyobb édesvízi tavát sem, a Balatont.

A kiadó ház nagyszerű elhelyezést biztosít akár 10 fő részére is, négy hálószobájával és tágas nappalijával. Egy teljesen berendezett konyha, 2 zuhanyzó és 2 mellékhelyiség várja a vendégeket. Délután üljön ki a teraszra helyi bort kortyolgatva, mialatt piknikezik (barbecue) a családjával és barátaival a kertben. Esténként a magyar adók mellett akár számos német nyelvű adót is nézhet a televízión.

Ha nem szeretné idejét főzéssel tölteni megfizethető éttermek vannak a termálfürdő mellett ( kb.4 Euro / fõ / étel).

Az igazi pihenés szerves részét képezheti a gyógymasszázs is, melyre kedvező áron kitűnő lehetőség nyílik a háztól 50 méterre.

Foglalja le idei pihentető nyaralását Magyarország egyik legbékésebb termálfürdőjénél. Küldjön e-mailt az adott e-mail címre, hogy megtudja mikor van szabad hely. Az árak az emberek számától és az eltöltött idő hosszától változnak. Hosszú távú foglalás esetén nagy engedmények!!

Felszereltség:
• Konyha: hűtőgép, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, mosogató
• Tv, műholdvevő, rádió, csocsó, DVD lejátszó
• Zárt udvar, zárt parkoló
• Hajszárító, mosógép

• Kerti grill, borona tárcsa sütőlap, bogrács

• Hintaágy, napozóágyak